alle verzamelaars verzamelen!

Dit jaar gaat De Lakenhal met haar eigen verzameling aan de slag: alle objecten die de afgelopen decennia zijn verzameld, worden stuk voor stuk bekeken, gemeten en beschreven. En wij denken dat bijna iedereen wel verzamelt. Bewust of onbewust. We hebben de steekproef genomen onder onze eigen medewerkers, en inderdaad: bijna iedereen verzamelde wel iets. Van strips tot platen en van servies tot souverniers

Alle medewerkers van de Lakenhal werden door fotograaf Marc de Haan op de foto gezet: in werkkledij. De foto’s zijn te zien op deze website en op sommige promotieuitingen. De fotosessies waren ontzettend leuk om te doen omdat je elkaar op een heel andere manier leert kennen als je het hebt over elkaars verzameling!

En nu verzamelt De Lakenhal verzamelaars! Op de website bij ‘verzamelaars’ zie je er al een heleboel en op 11 en 25 april is Marc de Haan in het museum aanwezig om andere verzamelaars vast te leggen. Wilt u ook op de foto? Dat kan! Stuur een mail naar pr@lakenhal.nl met een korte beschrijving van uw favoriete verzamelobject en u bent van harte welkom. Wie weet, hangt u straks tussen de andere verzamelaars in het museum en bent u te zien op onze website…

Op de foto’s Marc de Haan in actie.

Tags: , , ,