Casting met Erwin Olaf

Het kan niemand in Leiden en omstreken ontgaan zijn: fotograaf Erwin Olaf werkt in opdracht van ons en de Universiteit Leiden aan een monumentaal historiestuk en een zestal portretten en stillevens rond het thema Leidens Ontzet. Hiervoor waren we op zoek naar figuranten.

Vandaag – 20 mei – was de grote dag en vond de casting plaats. Hieronder krijg je alvast een impressie van hoe het er aan toe ging. Helaas hebben wij niet het talent en de mooie apparatuur van Erwin Olaf, maar wel een iphone, en daar zijn deze foto’s mee gemaakt. Wij kunnen niet wachten tot de ‘echte’  shoot en natuurlijk het eindresultaat!

Erwin Olaf in de tentoonstelling Lucas van Leyden.

werkoverleg

Erwin Olaf wordt geïnterviewd.

Rij voor de shoot.

een van de kandidaten.

Een van de kandidaten.