RESERVEREN VOOR
Utopisch Nest: The big hole to which we shall return.
Komt dat zien! Hel, mysterie en utopie


In de tuin van Museum De Lakenhal zijn in drie opeenvolgende weekenden drie verschillende performances te zien van theatermakers  Robijn Wendelaar en Elsa May Averill. Zij nemen de tentoonstelling Lucas van Leyden en de Renaissance als uitgangspunt en geven drie mogelijkheden voor het hiernamaals.  Hun inspiratie halen de theatermakers bij  het Laatste Oordeel van Lucas van Leyden en het boek Utopia van Thomas More.

De performances vinden plaats op 27, 28 en 29 mei, 3, 4 en 5 juni en 10, 11 en 12 juni.
Duur performances: circa 30 minuten.
I.v.m. het beperkte aantal plaatsen (max. 50 pers.) is reserveren verplicht.
Toegang voor 27, 28 ,29 mei en 3, 4 en 5 juni: gratis indien in bezit van geldig toegangsbewijs voor de tentoonstelling Lucas van Leyden en de Renaissance in Museum De Lakenhal (kijk voor toegangsprijzen op: www.lakenhal.nl ).
Voor de avondvoorstellingen op 10, 11 en 12 juni kunt u ter plekke een kaartje ad € 5,00 kopen, waarmee u op een later tijdstip de tentoonstelling Lucas van Leyden en de Renaissance kunt bezoeken (t/m 26 juni 2011).
De mogelijkheid bestaat om met 1 museum entreebewijs alle drie de performances te bezoeken.

Als een datum niet meer in het keuzemenu verschijnt dan is deze sessie al volgeboekt. Als u naar meerdere voorstellingen wilt moet u voor elke voorstelling apart reserveren.

Lucas van Leyden
Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/www.lakenhal.nl/wwwroot/lvl/performances.php on line 219