20-02-2011 t/m 26-06-2011

compleet arrangement bij Woods

Restaurant Woods heeft een speciaal Lucas van Leyden-arrangmenet, bestaande uit museumbezoek en 10% korting op de catalogus, boottocht en 3-gangen lunch/diner al vanaf  € 52,- / € 68,- p.p. bij 30 deelnemers.

In Museum De Lakenhal bezoekt u de tentoonstelling Lucas van Leyden en de Renaissance en heeft u gelegenheid de permanente collectie van het museum te bezichtigen. Op de bovenste verdieping van het museum bevindt zich de 'Galerij van Leidens Roem' waarin de 3 oktober collectie een prominente plek inneemt en op de eerste verdieping de historische ruimtes als de Grote Pers, de Staalmeesterskamer en de Gouverneurskamer die verwijzen naar de bloeiende lakenhandel in Leiden.

Na het museumbezoek ligt er voor u aan de kade een sloep klaar die u via de Leidse wateren naar Restaurant Woods brengt. Hier kunt u genieten van een uitgebreide lunch of diner inclusief koffie of thee met friandise. Woods is een eigentijds restaurant gevestigd in een oude droogloods aan het water van de Oude Rijn. Op het grote terras met het water van de Oude Rijn aan je voeten, proef je de sfeer van Henley. Geniet van het uitzicht over het water – het plezier vaart hier letterlijk aan je voorbij – en laat je verrassen door de verfijnde gerechten van onze topkoks. De gastvrije brigade van Woods staat garant voor een ontspannen ervaring.
Een heerlijk arrangement voor de kunstliefhebber die er een onvergetelijk dagje uit van wilt maken! 

Compleet arrangement inclusief museumbezoek en 10% korting op de catalogus, boottocht en 3-gangen lunch/diner al vanaf  € 52,- / € 68,- p.p. bij 30 deelnemers.

Reserveren:
Wilt u voor dit arrangement reserveren, dan kunt u daarvoor contact opnemen Restaurant Woods, 071 52 22 225 of eat@restaurantwoods.nl
Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden en aan te passen aan uw wensen.


Onderdelen Arrangement:
3- gangen lunch/diner bij Woods
Bezoek Museum De Lakenhal en de tentoonstelling Lucas van Leyden en de Renaissane
Boottocht
10% korting op de Lucas van Leyden catalogusLucas van Leyden
buiten het museum

nationaal en internationaal
Lucas van Leiden buiten het museum

Lucas van Leyden
en de Renaissance

20-03-2011 t/m
26-06-2011
Lucas van Leiden