Wilt u op een bijzondere manier met uw doelgroep communiceren, op basis van een gedeelde voorliefde voor Leiden in het algemeen en/of De Lakenhal in het bijzonder? Dan is Museum De Lakenhal wellicht voor u interessant. Wij zijn een goede partner voor bedrijven die hun binding met Leiden, erfgoed en cultuur concreet willen maken, door te investeren in ‘De parel van Leiden’.

Als sponsor ontvangt u meer dan gratis toegang tot tentoonstellingen, uitnodigingen voor openingen en het vermelden van uw bedrijfsnaam. Het museum organiseert voor u bijzondere ontvangsten op een unieke locatie voor relaties en medewerkers, maar biedt u ook graag een platform om in contact te komen met uw doelgroepen. Uw naam verbinden aan ons museum is een van de mogelijkheden om uw bedrijf nog beter te positioneren.

Wij willen investeren in oprechte, duurzame relaties. Wij zoeken partners met ambitie en visie. Partners op wie wij kunnen bouwen en die kunnen rekenen op onze betrokkenheid.

Het museum denkt graag met u mee. Neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met Meta Knol, directeur van Museum De Lakenhal, via m.knol@lakenhal.nl.


 

 

Utopisch Nest
avontuurlijke samenwerking.


Lees meer »
Utopisch Nest
Klik hier om de maandelijkse
nieuwsbrief
te ontvangen.
Nieuwsbrief Museum De Lakenhal ontvangen
Museumjeugduniversiteit