Museum De Lakenhal is temporarily closed
Home

Museum De Lakenhal is tijdelijk gesloten

Vanwege corona-maatregelen is Museum De Lakenhal t/m 19 januari 2021 gesloten. Alle geplande activiteiten in het museum zijn voorlopig uitgesteld.

Mindful in het museum

13 december en 14 februari van 08.45 – 10.30 uur

Reserveer een ticket

Heb je behoefte om in alle rust en met al je zintuigen kunst te ervaren? Dat kan tijdens ‘Mindful in het museum’! Op een aantal zondagochtenden stellen we de tentoonstelling Claudy Jongstra exclusief voor je open. Mindfulnesstrainer Eveline Brandt neemt je vervolgens mee in een zintuiglijke ontdekkingsreis langs Jongstra’s monumentale werken Woven Skin en NINE. Door de aandachtige aanwezigheid die Brandt met jou samen creëert, ervaar je kunst niet alleen met je ogen, maar met al je zintuigen. Zo werp je op een bijzondere manier een blik op de tentoongestelde kunst én op jezelf. Nog geen ervaring met mindfulness? Dat is geen probleem: nieuwsgierigheid naar deze manier van kunst ervaren, is genoeg.

Praktische informatie:

Data: 13 december en 14 februari
Tijd: 08.45 – 10.30 uur
Maximum aantal deelnemers: 12
Prijs per persoon: €15,- excl. museumentree
Toegang: mogelijk met een online ticket. Reserveer snel je plekje!

Over Eveline Brandt:

Eveline Brandt werkt met hart en ziel als mindfulness- en compassietrainer bij haar eigen Centrum voor Mindfulness Leiden. Mindfulness heeft haar zelf handvatten gegeven om beter te zien en te voelen wat goed voor haar is, en daarnaar te handelen. Ze ziet het als haar missie om anderen dit ook te laten ervaren - nu ook in een museale setting, aan de hand van beeldende kunst.