museum de lakenhal logo

Pop Up Museum Kopermolen

Mixed Media

Meer informatie

 Werken van:

  • Leo Levie: emailleerkunst en keramiek
  • Stefan Vogels (Studio DIES): illustraties
  • Peter Schipper: fotografie
  • Carolina D’Andrea: fotografie

Veronique Daemen Schoemaker: glaskunst www.veroniquedaemen.nl 

  • Jan Sparreboom: aquarel portreten  en landschappen
  • Manon Vogels: cultuurpixels handwerk
  • Ellen van Veelen: Mandala's

 Stefan Vogels is gefascineerd door het onbekende en oneindige. Zijn werk neemt je mee op reis naar fantasiewerelden en zijn gegrond in zowel het realistische als in sciencefiction. Illustraties met fineliner vormen zijn expertise. De zwart-wit illustraties starten met potlood op papier, krijgen vorm met fineliner en worden uiteindelijk digitaal geretoucheerd om het sterke contrast te genereren. Met zijn illustratie ‘Merenwijk Leiden’ combineert Stefan zijn voorliefde voor cartografie en de Merenwijk in een hedendaagse kaart met een knipoog naar het verleden.

Manon Vogels maakt Cultuurpixels: geborduurd erfgoed en cultuur in hoepels van maar een kleine 10cm in doorsnede. Vanuit haar achtergrond als archeoloog wil ze cultureel bewustzijn verspreiden en combineren met het aanwakkeren van creativiteit bij het publiek. Van de Leidse culturele hoogtepunten zijn er inmiddels heel wat ontwerpen ontstaan. Via Cultuurpixels verkoopt Manon haar originele borduurwerken, maar ook complete borduurpakketten en -patronen voor (beginnende) creatievelingen.

Evenementen

Kunstenaars uit de Merenwijk exposeren hun werk. Hoe couleur locale wil je het hebben? Mét popcorn machine voor de deur :-)

Openingstijden

Zaterdag - Zondag
12:00 - 18:00

Vertegenwoordigde kunstenaars

- Leo Levie: emailleerkunst en keramiek - Stefan Vogels (Studio DIES): illustraties - Peter Schipper: fotografie - Carolina D’Andrea: fotografie - Jan Sparreboom: aquarel portretten en landschappen - Veronique Daemen Schoemaker: glaskunst - Ellen van Veelen: Mandala's

Contact

COVID-19 maatregelen

We streven ernaar om de Kunstroute - binnen de richtlijnen van de RIVM - zo ontspannen en plezierig mogelijk te laten verlopen. Wij adviseren u dan ook voor uw bezoek aan de Kunstroute onze Coronapagina te lezen.

Lees meer