Home

ONDERWIJSPROGRAMMA'S IN CORONATIJD

Primair & Voortgezet Onderwijs

Hier vind je onze programmalijnen voor het primair en het voortgezet onderwijs.

Kom je dit schooljaar met je klas naar het museum, dan vragen we je om hier rekening mee te houden:

  • Houd je alsjeblieft goed aan de starttijd van het programma. Eerder of later het museum betreden, is helaas geen optie.
  • De leerlingen hoeven tijdens het programma onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren. Ze dienen wel op 1,5 meter afstand tot de museumdocent en andere museumbezoekers te blijven. We vragen jou en de andere begeleider(s) om hier samen met de museumdocent op toe te zien.
  • Spullen worden bij binnenkomst opgeborgen in speciale, afsluitbare garderobekooien, waarna iedereen in de groep de handen kan desinfecteren.
  • Een langer verblijf in het museum na afloop van het programma is helaas niet mogelijk. Op de afgesproken eindtijd dient de hele klas het museum te verlaten.
  • Mocht je het programma onverhoopt moeten verplaatsen of annuleren vanwege ziekteverschijnselen in de groep, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We denken graag met je mee over een passende oplossing.

Ben je leraar op een basisschool die zich binnen een straal van 5 kilometer rondom het museum bevindt? En kun je om welke reden dan ook niet naar het museum toekomen? Dan komen we graag naar je klas, met het gloednieuwe programma Kunst in je koffer!

MBO, HBO & WO

Het is voorlopig cruciaal dat iedereen boven de 18 jaar 1,5 meter afstand tot elkaar bewaart. Dit betekent dat de maximale groepsgrootte voor rondleidingen en inspiratieprogramma’s voor studenten op dit moment vastgesteld is op 7 personen. Hier vind je onze programmalijnen voor het mbo en hbo/wo.