Museum De Lakenhal is tijdelijk gesloten
Home

Veel gestelde vragen

Is Museum De Lakenhal open?

Museum De Lakenhal is tijdelijk gesloten. In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus zullen er in Museum De Lakenhal tot 1 juni geen evenementen en activiteiten georganiseerd worden. Het is op dit moment nog onbekend wanneer het museum zijn deuren weer opent voor publiek. Wanneer er meer bekend is, zullen we dit op onze website bekend maken.

Wanneer gaat Museum De Lakenhal weer open?

Het is op dit moment nog onbekend wanneer het museum zijn deuren weer opent voor publiek. Wanneer er meer bekend is, zullen we dit op onze website bekend maken.

Gaat de tentoonstelling Pilgrims naar Amerika - en de grenzen van vrijheid nog door?

Ja, de tentoonstelling gaat door. We weten alleen nog niet wanneer. Er zal een aangepaste looptijd komen.

Krijg ik voor een geboekt entreeticket (13 maart t/m 28 april) geld terug?

We bieden iedereen de mogelijkheid Museum De Lakenhal op een andere dag in 2020 te bezoeken. We nemen contact met u op als u online een ticket geboekt heeft. Gezien de hoeveelheid annuleringen, vragen wij ons hiervoor even tijd te gunnen.

Gaan evenementen als lezingen, concerten, rondleidingen, cursussen en workshops wel door?

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus zullen er in Museum De Lakenhal tot 1 juni geen evenementen en activiteiten georganiseerd worden.

Krijg ik restitutie voor geannuleerde activiteiten?

Activiteiten zoals rondleidingen, workshops en lezingen kunnen kosteloos worden omgeboekt. Wij zullen contact opnemen met u voor reeds geboekte activiteiten. Gezien de hoeveelheid annuleringen, vragen wij ons hiervoor even tijd te gunnen. Mocht u toch dringende vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Boekingen via boekingen@lakenhal.nl.

Kan mijn evenement dat in Museum De Lakenhal plaatsvindt nog doorgaan?

Ook verhuur voor externe evenementen wordt tot 1 juni 2020 geannuleerd. Wij zullen contact opnemen met u voor reeds geboekte evenementen. Gezien de hoeveelheid annuleringen, vragen wij ons hiervoor even tijd te gunnen. Mocht u toch dringende vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales & Events via events@lakenhal.nl.

Ik heb een entreeticket gekocht via een travel agent of reseller. Krijg ik bij annulering geld terug?

Mocht u via een travel agent of reseller hebben geboekt, kunt u het beste contact opnemen de desbetreffende travel agent of reseller.

Wij hebben als groep tickets gekocht, kunnen onze tickets worden omgeboekt of gerestitueerd?

Tickets kunnen kosteloos omgeboekt worden naar een ander tijdstip overdag. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling de afdeling Boekingen via boekingen@lakenhal.nl.

We hebben een schoolbezoek geboekt en willen dit annuleren. Krijgen we geld terug?

Alle scholenboekingen worden tot 1 juni geannuleerd. Scholen worden spoedig door de afdeling Educatie geïnformeerd over wat dit voor hen betekent. Mocht u toch dringende vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Educatie via boekingen@lakenhal.nl.

Kan ik alvast online tickets kopen voor een bezoek na 28 april?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om online tickets te kopen.

Is restaurant LAKEN open?

Restaurant LAKEN is gesloten tot en met 28 april.

Overige vragen

Museum De Lakenhal doet er alles aan om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Over geboekte evenementen zoals rondleidingen, workshops en verhuur, nemen wij u zelf contact met u op. Gezien de hoeveelheid annuleringen, vragen wij ons hiervoor even tijd te gunnen.

Voor overige vragen kunt u een e-mail sturen naar info@lakenhal.nl.