museum de lakenhal logo

Galerie Zône

Mixed Media

Meer informatie

Wij zijn een galerie voor toegepaste kunst: van meubels, keramiek en sieraden tot lampen, kleding en tassen. De ontwerpers achter onze producten runnen zelf deze collectieve galerie in hartje Leiden.
Veel van onze bezoekers zijn vaste klanten en dat is niet voor niets. Ze waarderen ons kunstenaarschap en de ambachtelijke kwaliteit van ons werk. Wij houden ervan onze bezoekers een welkom gevoel te geven en u bent dan ook altijd welkom binnen te stappen voor een rondje kunst, vormgeving en een praatje.
Naast onze eigen collectie, is er elke maand een expositie van beeldende kunst aan de wand te zien. Denk aan schilderkunst, fotografie, grafiek, textiel en meer.


Welkom tijdens de Kunstroute!

Evenementen

In de maand september kunt u bij ons aan de wand zien: Judith Koning en Marcel van Pinxteren. Respectievelijk mixed media en schilderijen in olieverf.

Annie Goddijn heeft in de afgelopen Coronatijd de techniek van het I-PAD tekenen ontdekt. Zij presenteert in een video de compilatie van dit beeldend werk ondersteunt door een compositie van Timo van Steijn.-

Openingstijden

Zaterdag - Zondag
12:00 - 18:00

Vertegenwoordigde kunstenaars

Onze vaste kunstenaars: Frida van der Poel, Dorothy Wedderburn, Frans van Beelen, Anna Rotteveel, Rina Papenfus, Carla van der Helm, Mark Flipse, Pauline Hoeboer, Janna Geesink, Claudia Thunnissen en Marlies van Velzen.