museum de lakenhal logo

Kinderkunstroute

Tekenen en/of schilderen, Design en sieraden

Meer informatie

Kinderkunstroute in de Nieuwplaatz: Word ook een kunstenaar!

Cultuurcoach Leiden en Ateliergebouw Nieuwplaatz organiseren op zaterdagmiddag 24 september de Kinderkunstroute; een interactieve route in het gebouw aan de Sumatrastraat langs de werkplaatsen van kunstenaars.
Van links naar rechts en van onder tot boven is Ateliergebouw Nieuwplaatz gevuld met swingende muzikanten, illustratoren met vlotte tekenpennen, spannende schilders, verfijnde sieradenmakers en kunstenaars die mooie dingen maken. Tijdens de Kinderkunstroute bezoeken we ze en in sommige ateliers ga je heel kort zelf als kunstenaar aan de slag!

Evenementen

Meld je aan en doe mee met de Kinderkunstroute Leiden 2022 in Ateliergebouw de Nieuwplaatz in Leiden-Noord en dompel je onder in de wereld van kunst en muziek!
Ontvangst is op zaterdag 24 september vanaf 13:15 op het plein voor de Nieuwplaatz aan de Sumatrastraat, we starten om 13:30 en om 15:00 sta je met een hoofd vol inspiratie weer buiten. Deelname is gratis, als je je aangemeld hebt houden we rekening met je komst en is je plekje gereserveerd. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar, er is plek voor 15 deelnemers!