Home

CONTACT

MUSEUM DE LAKENHAL

Bezoekadres

Museum De Lakenhal
Oude Singel 32
2312 RA Leiden

Postadres

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden

Bezoekadres kantoor

Lammermarkt 31
2312 CL Leiden

Voor algemene inlichtingen

+31 (0)71-5165360
info@lakenhal.nl

Voor pers en promotie

pr@lakenhal.nl

Voor reserveringen

boekingen@lakenhal.nl

Voor beeldaanvragen

Wegens de inzet van het personeel bij de inrichting van Museum De Lakenhal kunnen wij tot 1 juli geen fotobestellingen en geen informatievragen over de collectie in behandeling nemen. Wij hopen dat u begrip hebt voor de situatie.

In juni wordt het museum teruggegeven aan het publiek, nadat het ruim twee jaar gesloten is geweest wegens de restauratie en uitbreiding van het gebouw. Vanaf de opening zijn we u graag weer van dienst.

Voor beeldmateriaal voor persdoeleinden: e-mail uw aanvraag naar pr@lakenhal.nl of neem telefonisch contact op via: 071 516 53 73.

bruikleenstop t/m 1 oktober 2019

Museum De Lakenhal wordt momenteel gerestaureerd en uitgebreid. Om die reden worden t/m 1 oktober 2019 geen bruikleenverzoeken in behandeling genomen.

Wij vragen uw begrip voor de beperkte bruikleenmogelijkheden. Na heropening worden bruikleenverzoeken van onze collega-musea weer als vanouds in behandeling genomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oskar Brandenburg, hoofd programma & collectie, via o.brandenburg@lakenhal.nl