Een veilig en plezierig museumbezoek voor iedereen - alleen online tickets
Home

MUSEUMWINKEL EN CAFÉ LAKEN

EEN VEILIG EN PLEZIERIG MUSEUMBEZOEK VOOR IEDEREEN

De museumwinkel en Café Laken zijn weer open! Heb je een vraag over je bezoek? Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een mail naar info@lakenhal.nl. We helpen je graag.

MUSEUMWINKEL

Een museumbezoek inspireert! Wij hebben een ruime collectie boeken, kadootjes en exclusieve artikelen. Van klein tot groot, voor ieder wat wils. In onze museumwinkel slaag je altijd. Hier verkopen we het Nieuw Leids Laken, de exclusieve wollen stoffen, per strekkende meter en de DIY-pakketten waarmee je zelf aan de slag kunt. Ontwerpers Christie van der Haak, Mae Engelgeer, Edwin Oudshoorn, Claudy Jongstra en Petra Blaisse | Inside Outside creëerden elk een unieke stof. Nieuw Leids Laken is nergens anders te koop.

CAFÉ LAKEN

Café Laken gaat op dinsdag 2 juni weer open op basis van reservering. Reserveren kan in het museum bij de host van het café. Direct voor dat moment - indien er plek beschikbaar is - of voor later tijdens je bezoek. De indeling van het café is aangepast om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Betalen kan alleen per pin. In het café bieden we een keur aan lokale, biologische en verse producten. Koffie met gebak van Bakkerij Jacobs, een sandwich met kaas van Boohemen, Leidse borrelplank of lichte maaltijd, vega of gewoon: geniet ervan, het staat voor je klaar! Het café heeft een fijn, beschut terras waar je een bijzonder deel van de aard- en nagelvaste collectie van dichtbij ervaart.

Deogmaeg5hnnwpfjmloqb7gil9zdvah7ak4mbzyrp6cdv6bnjojvg3h2dxmrqz i54y7fvrhumayet8dqa2 zh9wag=s250 c
Museumwinkel

Foto: Ronald Tilleman

8 slmncidfh0bb4gwo9qipysjtibaewti yuat7h1zbxskfhlg5lo2rhs5q7k37toab3dqpdybnenojo5xep8v93tbg=s250 c
Café Laken

Foto: Ronald Tilleman

Vvhk7fieo8zjh1wui9cbk43ukq59dv8pudory8izssakv2dkduek lyfzj4dhvyj4abmfy8qsmdqmev7avpy7hzexw=s250 c
Aan tafel | Café Laken

Foto: Floris Heuer

%>