Home

De grote kunstshow 11 juni 2017

Topstukken collectie Museum De Lakenhal op podium Leidse Schouwburg

De Grote Kunstshow is een zintuiglijke, theatrale kunstervaring: een geheel nieuwe manier om de collectie van Museum De Lakenhal te ervaren. Na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem komt De Grote Kunstshow op zondag 11 juni naar Leiden. Tijdens de anderhalf uur durende show in de Leidse Schouwburg wordt een bijzondere selectie kunstwerken gepresenteerd uit de collectie van Museum De Lakenhal. Eén voor één worden de werken tot leven gewekt. Met behulp van licht en geluid wordt een dramatische of juist verstilde sfeer gecreëerd. De collectiestukken inspireren tot bijzondere monologen en bieden aanleiding om in gesprek te gaan met het publiek. Komt dat zien!

Beluister alvast een geluidscollage

De Grote Kunstshow wordt op zondag 11 juni twee keer gepresenteerd, om 14 uur en 16 uur. Voor beide voorstellingen is er de mogelijkheid een gratis inleiding bij te boeken. De inleidingen starten 45 min. voor aanvang.

Bestel nu uw kaarten

  • Zondag 11 juni 2017
  • Voorstellingstijden: 14 uur | 16 uur
  • Locatie: Leidse Schouwburg
  • Prijs: € 24,50

De Grote Kunstshow is een initiatief van cultuuradviseur Johan Idema, in samenwerking met curator Nina Folkersma en de Stadsschouwburg Amsterdam.