Home

MUSEUM DE LAKENHAL ZOEKT FIGURANTEN

Voor de opnames van een korte film, in opdracht van Museum De Lakenhal, wordt publiek gezocht dat wil figureren.

Kunstopdracht

Museum De Lakenhal heeft videokunstenaar Sophie Ernst gevraagd een kunstwerk te maken (korte film) specifiek voor het museum. Deze kunstopdracht is na heropening in het museum te zien. De film zal onderdeel worden van de permanente opstelling in het vernieuwde museum. De deelnemers staat een bijzondere voorstelling te wachten. De oproep is bedoeld voor mensen met een fascinatie voor illusie en kunst. Kinderen (vanaf 6 jaar) zijn welkom onder begeleiding van een volwassene; ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, tantes en ooms. Hun bezoek evenals hun reactie op de projectie is onderdeel van de film. De opnames zullen naar verwachting 1,5 tot maximaal 2 uur in beslag nemen.

Toestemming

Het verzoek is bijgaand formulier in te vullen en een scan van het ingevulde formulier bij de aanmelding mee te sturen. Voor kinderen is het belangrijk dat zij toestemming hebben van een ouder/verzorger.

Details

De filmopnames vinden plaats op maandag 18 juni 2018.

Tijd: tussen 16:00 en 17:30 uur.

Locatie: Schouwburg Leiden

Interesse? E-mail uw aanmelding onder vermelding van het aantal deelnemers en hun leeftijd én een ingevuld toestemmingsformulier (figurantenovereenkomst) naar n.roepers@lakenhal.nl. In totaal zijn er 50 figuranten nodig, vol is vol.

Figuranten overeenkomst
Videokunstenaar Sophie Ernst
Videokunstenaar Sophie Ernst