Home

Open Blad

Barend Blom, Maarten Hoogslag en Roel Rutgers

In deze ruimte zit iemand die naar je luistert en die bereid is tot een gesprek. Waarover? Dat ligt aan jou - en aan je gesprekspartner. Misschien kunnen jullie het hebben over de natuur in je jeugd. Of over die ene keer dat je zomaar gelukkig was. Of misschien toch over hoe jij je de toekomst voorstelt? Treed binnen en kom erachter.

Ontspan maar. Niemand probeert je te overtuigen, of zelfs maar te informeren. En we gaan al helemaal geen discussies voeren. Het doel is simpelweg om even uit de waan van de dag stappen.

Het is die omgeving die we volgens de makers van Open Blad nodig hebben om de klimaatcrisis aan te pakken. Samen onderzochten zij in welke omgeving de meest verbindende gesprekken tot stand komen. Dat gaat om de ruimte, maar ook om de mens die je erin aantreft. Na het gesprek kun je je ervaring in de ruimte achterlaten. Neem plaats en laat je inspireren.

Activiteit

Elk weekend is Open Blad geopend en zit er iemand die naar je luistert. Neem plaats en raak geïnspireerd!

meer informatie

over de makers

I k8hk8ocr3gksoy8ctdqdxb0vci6tnt25qq2mwe8kn9rgpg8kiksjscbzb4oxy8dqv27gftaoj23s yrhuy5 algwtpjttqawa2 ro=s250 c
Barend Blom

historicus, tentoonstellingsmaker en activist bij Extinction Rebellion. Hij studeerde af op de representatie van het koloniale verleden in Nederlandse musea. In zijn werk laat hij zien dat het systeem waarin we leven vanzelfsprekend noch onveranderlijk is

Hgnwo50oapwknfhjhzvqasp7gvwnf5yldbxwa3c3bs 6w1  aqgd4jnql9s 1beq i183k9qmfcpph9y7mg7dgnhve1ydeadtorzls8=s250 c
Maarten Hoogslag

Maarten Hoogslag is coach en trainer. Hij is sinds de oprichting in 2016 betrokken bij de Stichting Klimaatgesprekken.

Dg4cy0trmwqqhkab9lsyuti3xlihwdxlwvrpen93ilwxgfgvyl7xw7 myz99ozunazuysui 5fiqvaibhdshxi39dut2j zzvurywg=s250 c
Roel Rutgers

Roel Rutgers is architect en meubelontwerper met een grote liefde voor de natuur. Als architect probeert hij deze twee schijnbare tegenpolen te verenigen.

Barend Blom en Roel Rutgers
Barend Blom en Roel Rutgers Foto: Taco van der Eb
Foto: Taco van der Eb

If Things Grow Wrong

Open Blad is onderdeel van de tentoonstelling If Things Grow Wrong. We willen sneller, groter, méér. Is dat altijd beter, of groeien zo ongemerkt ook de problemen? De expositie over groeiverslaving is te zien vanaf 15 oktober in Museum De Lakenhal.

meer over de tentoonstelling bestel je tickets