Map met ontwerpen voor sjaals vanwege het Rembrandtjaar 2006, 2005

Lucja Grodzicka

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Map met ontwerpen voor sjaals vanwege het Rembrandtjaar 2006. De map is gemaakt van zwart karton, met aan de bovenzijde, rechterzijde en onderzijde textielen banden zodat de map kan worden dichtgeknoopt. De inhoud van de map bestaat uit: - cd-rom waarop staat "Lucja Grodzicka, def. ontwerp sjaals dec. 2005"; - ontwerp blad 1 met zes stalen wol; - ontwerp blad 2 met twee stalen wol; - ontwerp blad 3 met vier stalen wol; - ontwerp blad 4 met twee stalen wol; - staal wol met daarin geweven de letter "R"; - staal wol met daarin geweven een vrouwenportret'; - mapje met schetsen en tekeningen met maten en kleuren; - ontwerp blad 5 met twee ontwerpen; - ontwerp blad 6 met twee ontwerpen; - ontwerp blad 7 met twee ontwerpen.

Object

Titel
Map met ontwerpen voor sjaals vanwege het Rembrandtjaar 2006
Objectnamen
ontwerp (design), map
Inventarisnummer
10691.5
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Lucja Grodzicka (ontwerp)
Datering
2005
Materialen
textiel, papier, karton
Afmetingen
Algemeen: 45 x 32,5 x 2cm (450 x 325 x 20mm)

Verwerving

Datum
2007
Wijze van verwerving
Aankoop
Met dank aan
Aankoop 2007
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan