Aankleedspel de magnetische pop, ca. 1950

Anoniem

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Aankleedspel de magnetische pop. Het spel zit in een gele doos met deksel. Op de bovenzijde van het deksel staat "De magnetische pop" Onderaan staat "aankleden" en uitkleden" en middenonder staat "16 Toverjurkjes en hoedjes". Rechtsonder staat "Made in Holland No 572" en op de rand van het deksel staat "Mulder Spel". In de doos zit een houten vrouwenfiguur; ze draagt een kort wit jurkje, in haar rechterhand houdt ze een pop en ze draagt witte sokken met sandalen. De doos bevat zestien korte jurkjes, één lange jurk, dertien hoedjes, een beursje en negentien magneetjes.

Object

Titel
Aankleedspel de magnetische pop
Objectnaam
spel
Inventarisnummer
7947
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Anoniem
Datering
ca. 1950
Materialen
metaal, hout, karton, inkt
Afmetingen
Algemeen: 3,5 x 31 x 35cm (35 x 310 x 350mm)

Onderwerp

Voorstelling
vrouw

Verwerving

Datum
1974
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan