Vlag van Leidsche Korfbalvereniging Noorderkwartier, tweede helft 20ste eeuw

Anoniem

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Vlag van de Leidsche Korfbalvereniging Noorderkwartier. De vlag loopt aan de rechterzijde uit in twee punten. De bovenste helft van de vlag is wit en de onderste helft is rood, gescheiden door smalle blauwe strook in het midden. Op de witte helft staat "L.K.V. NOORDERKWARTIER" in zwarte katoenen letters die geappliqueerd zijn. Op de rode helft staat "OPGERICHT 1950", ook in zwarte katoenen letters die zijn geappliqueerd. In de hoek rechtsonder is een wit katoenen rechthoek aangebracht met "NKW" in blauwe letters. Aan de linkerzijde is een tunnel met koord aangebracht. Op de achterzijde is een label aangebracht met "100% nylon".

Object

Titel
Vlag van Leidsche Korfbalvereniging Noorderkwartier
Objectnaam
vlag
Inventarisnummer
9195
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Anoniem
Datering
tweede helft 20ste eeuw
Materiaal
katoen
Technieken
geappliqueerd, genaaid
Afmetingen
Algemeen: 150 × 93cm (1500 × 930mm)

Verwerving

Datum
1997
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan