Bord met opschrift stad van vluchtelingen, 2000

Opland (ontwerp)

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Grijsgroen rechthoekig metalen bord met afgeronde hoeken. Het bord is middels een folie bedrukt met Het drieregelige opschrift "stad van vluchtelingen city of refugees" daaronder een afbeelding van een cartoon met een roeiboot met vier figuren er in. Één met een zestiende eeuwse helm op en in de ene hand een boterham (wittebrood) en de andere hand een haring. De andere drie zijn kleiner en daarvan zien we alleen de hoofden. Onder deze afbeelding het opschrift: "welkom in Leiden welcome to Leiden".

Object

Titel
Bord met opschrift stad van vluchtelingen
Objectnaam
bord (informatie)
Inventarisnummer
9376
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Makers
Opland (ontwerp)
Fabriek Vermolen Groep
Datering
2000
Merkteken
Op sticker rechtsonder: 00 (2000) Vermolen Groep Den Haag Telefoon (070) 388 92 35 Leek Telefoon (0594) 512 438: merktekens van NVV en TNO Qualisign Verkeersborden met qualisign worden periodiek gecontroleerd op kwaliteit en mechanische eigenschappen. Beoordelingsrichtlijn TNO 97/165.
Materiaal
metaal
Technieken
bedrukt, gelakt
Afmetingen
Algemeen: 50,4 x 40,4 x 2,6cm (504 x 404 x 26mm)

Verwerving

Datum
2000
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan