Opvouwbaar kinderzitje, 1981

Frans van Nieuwenborg en Martijn Wegman

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Opvouwbaar kinderzitje van rood rip-stop nylon of spinnakerdoek. De stoel bestaat uit twee vierkante vlakken met een aluminium frame erin die door een diagonale band in een hoek van 45 graden staan als de stoel is uitgevouwen. In het zitje zit een band die sluit met een kunststof klikgesp. Aan het ruggedeelte zitten twee aluminium haken om het zitje aan op te hangen en twee stroken met klittenband. Links boven op de achterkant van het ruggedeelte is een geel label genaaid met een rood-wit-blauwe diagonale streep en in een cirkel de tekst: "Frans van Nieuwenborg & Martijn Wegman; Design©".

Object

Titel
Opvouwbaar kinderzitje
Objectnaam
kinderstoel
Inventarisnummer
9609
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Frans van Nieuwenborg en Martijn Wegman
Datering
1981
Materialen
aluminium, textiel, kunststof
Techniek
genaaid
Afmetingen
Opgevouwen: 7 x 22cm (70 x 220mm)
Uitgevouwen: 24,2 x 23 x 21cm (242 x 230 x 210mm)

Verwerving

Datum
2003
Wijze van verwerving
Aankoop
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan