Gesprek over kunst in de lift, 1974

Fer Hakkaart

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Pentekening met de voorstelling van drie converserende mannen in kleine ruimte: Fer Hakkaart, Rein Dool en Co Westerik. Twee mannen staan links in beeld naast elkaar, één met een sigaar in de mond en een opgeheven vinger, de ander met een bril en grote snor. Tegenover hen staat een derde man tegen de muur geleund, met zijn hand onder zijn kin. Achter het ronde raam van de liftdeur is nog een vierde gezicht te zien. Linksonder gesigneerd met inkt. Tekening zit in een goudkleurig geverfde houten lijst, achter glas en met passe-partout.

Object

Titel
Gesprek over kunst in de lift
Objectnaam
tekening
Inventarisnummer
S 1903
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Makers
Fer Hakkaart (maker)
Fer Hakkaart (afgebeeld)
Rein Dool (afgebeeld)
Co Westerik (afgebeeld)
Datering
1974
Signatuur
voorzijde, linksonder: Hakkaart 1974
Materialen
papier, inkt
Techniek
getekend
Afmetingen
Dagmaat: 40,4 x 26,7cm (404 x 267mm)
Met lijst: 58,5 x 44,5 x 1,8cm (585 x 445 x 18mm)

Onderwerp

Voorstelling
man, groepsportret, zelfportret

Verwerving

Datum
2006
Wijze van verwerving
Overdracht
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan