Boekje open over innerlijkheden en uiterlijkheden, tussen 1960 en 1980

Henk Overduin

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Leporello met twee houten voorkanten waarin Henk Overduin zijn liefde voor zijn vrouw Ria Overduin-Matze beschrijft. Tekst op de ene voorzijde: "doe maar een boekje open over de lieve innerlijkheden", met daarachter zes vierkantjes met een doorlopende tekening en stukjes tekst in de kleuren rood, paars en zwart. Op de andere voorzijde: "doe een boekje open over de lieve uiterlijkheden zoals henk het ziet", met daarachter zes vierkantjes met een doorlopende tekening en stukjes tekst in de kleuren rood, roze en paars. Niet gesigneerd.

Object

Titel
Boekje open over innerlijkheden en uiterlijkheden
Objectnaam
tekening
Inventarisnummer
S 5053
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Henk Overduin
Datering
tussen 1960 en 1980
Materialen
ecoline, hout, papier
Technieken
geschreven, getekend
Afmetingen
Gesloten: 3,5 x 3,6 x 1,5cm (35 x 36 x 15mm)
Open: 3,6 x 21,5 x 0,6cm (36 x 215 x 6mm)

Verwerving

Datum
1998
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan