Zonder titel, 2007

Gé-Karel van der Sterren

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Schilderij met voorstelling van een man en een vrouw in een landschap. De man zit links van de vrouw, naar links gewend en voorover gebogen, kijkend naar de vrouw. In zijn rechterhand houdt hij rood rond voorwerp. De man draagt een lila zwembroek en hij draagt zijn haar in een scheiding. De vrouw ligt rechts van de man, op haar buik. Tussen haar benen ligt een oranje rond voorwerp. De vrouw draagt een paarse bikini en ze draagt haar haren in een knot. Beide personen liggen op een roodroze ondergrond, met links groen. Op de achtergrond is links een duinlandschap met een strand te zien, met links een strandpost met een Nederlandse vlag. De lucht kleurt kleurt diverse tinten blauw met wit. Gesigneerd op de achterzijde. Zonder lijst, met een metalen spieraam.

Object

Titel
Zonder titel
Objectnaam
schilderij
Inventarisnummer
S 5591
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Gé-Karel van der Sterren
Datering
2007
Signatuur
achterzijde, midden: Gé Karel van der Sterren 2007 nr-24-37
Materialen
acrylverf, metaal, olieverf, doek
Techniek
geschilderd
Afmetingen
Drager: 221 x 180 x 2,8cm (2210 x 1800 x 28mm)

Onderwerp

Voorstelling
gebouw, strand, man, duinlandschap, vlag, vrouw, zee

Verwerving

Datum
2007
Wijze van verwerving
Aankoop
Met dank aan
Aankoop 2007
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan