Home

Steun de restauratie & uitbreiding

De originele 'Laecken-Halle' uit 1640 met de daarachter gelegen schilderijenzalen (1890 en 1921) wordt gerestaureerd. Tegelijkertijd wordt het museum flink uitgebreid.

begunstigers

De restauratie en uitbreiding van Museum De Lakenhal wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leiden, BankGiro Loterij, provincie Zuid-Holland, het Lucas van Leyden Mecenaat, Stichting Pape-Fonds, Fonds 1818, Stichting Dioraphte, RCE-BRIM, Bouwfonds Cultuurfonds, the American Friends of Museum De Lakenhal en diverse andere begunstigers.

alles over de restauratie & uitbreiding

steun als particulier

Word begunstiger van Museum De Lakenhal en steun de restauratie en uitbreiding. Het verwijderen van een verfspat op een gevelsteen, de toepassing van milieuvriendelijke LED-verlichting of de realisatie van een comfortabel entreegebied; uw gift, klein of groot, maakt dit mede mogelijk. Doneer direct, adopteer een historische stijlkamer of blijf langdurig aan het museum verbonden door één van de nieuwe tentoonstellingszalen naar uw familie te laten vernoemen. Iedere bijdrage aan de restauratie en uitbreiding is welkom! Heeft u specifieke wensen? Wij gaan graag met u in gesprek.

steun als bedrijf

Word partner van Museum De Lakenhal, steun de restauratie en uitbreiding en ervaar wat het betekent om partner van dit klassieke maar eigentijdse netwerkmuseum te zijn. De restauratie en uitbreiding is een bijzondere periode in de geschiedenis van Museum De Lakenhal. Tijdens de sluitingsperiode blijft het museum juist voor partners toegankelijk en gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven.

Als partner ondersteunt u de vernieuwing van Museum De Lakenhal, een bijzonder (ver)bouwproject dat uitgangspunt kan zijn voor een initiatiefrijke samenwerking op maat. Een spraakmakende vernieuwing en een museum dat eigenzinnig voortborduurt op een sterk historisch fundament, met een gastvrije en open publieksbenadering; dat maakt Museum De Lakenhal tot een bijzonder aantrekkelijke partner voor sponsoren, nu en in de toekomst.

Tegelijkertijd biedt het museum vele mogelijkheden om uw bedrijfsdoelstellingen te verrijken. Partner worden kan op verschillende niveaus. Voor de invulling van een duurzaam partnerschap op maat gaat Museum De Lakenhal graag persoonlijk met u in overleg en kijken we naar uw wensen. Samenwerking vindt plaats op basis van gedeelde waarden, meetbare afspraken en heldere doelen. Wederzijdse inspiratie en kennisuitwisseling is daarbij het uitgangspunt, verbinden is de missie. Interesse? Wij maken graag vrijblijvend kennis.

contact

Voor meer informatie over steun aan de restauratie en uitbreiding van Museum De Lakenhal kunt u vrijblijvend contact opnemen met Tara Lem, fondsenwerving en relatiebeheer, via 071 – 516 5360 of t.lem@lakenhal.nl.