Museum De Lakenhal is tijdelijk gesloten
Home

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een ticket in het museum kopen?
Ja, tickets zijn zowel online als in het museum te koop. Wij raden aan om je tickets online te kopen, dit om eventuele lange rijen te voorkomen.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn online ticket?
Nadat je bestelling is betaald en afgerond ontvang je binnen een paar minuten een bevestigingsmail inclusief je e-ticket(s) als PDF-bijlage(s). Mocht je na een paar uur nog steeds geen e-mail hebben ontvangen (kijk ook even in je spambox) neem dan contact op via: info@lakenhal.nl / 071 516 5360 of met Global Ticket: support@globalticket.nl / 020 244 28 77.

Moet ik mijn tickets uitprinten?
Je kunt je tickets uitprinten of laten zien via je smartphone.

Wanneer is mijn ticket geldig?
Op je ticket staat de datum waarop je ticket geldig is. Heb je een cadeauticket gekocht zonder datum? Deze is vanaf aankoop nog 1 jaar geldig.

Kan ik mijn aankoop nog wijzigen?
Nee, een aankoop kan niet meer gewijzigd worden. Tickets kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.

Ik heb een pas waarmee ik gratis toegang heb tot het museum, moet ik toch een online ticket aanmaken?
Nee, met een geldige ledenpas van Museumkaart, Vriendenvereniging VBL, Lucas van Leyden Mecenaat, American Friends of Museum De Lakenhal, Vereniging Rembrandt, ICOM en BankGiro Loterij VIP, heb je geen ticket nodig. Neem je ledenpas mee naar het museum en laat hem scannen bij de kassa.

Heb ik een ticket nodig voor mijn kind jonger dan 18 jaar?
Nee, zij hebben gratis toegang tot het museum. Let er op dat je verplicht bent hen te legitimeren wanneer daar naar gevraagd wordt.

Kan ik online voor een groep kaarten kopen?
Je kunt online voor een groep van maximaal 15 personen tickets kopen. Kom je met meer personen? Bekijk dan de informatie over groepsbezoek.

Kan ik met een rolstoel/kinderwagen het museum bezoeken?
Het gebouw is voor het grootste deel toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn of met een kinderwagen komen. Er is een speciale plattegrond beschikbaar, waarop de handigste route door het pand wordt aangegeven. Lees meer over de toegankelijkheid van het museum.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem contact met ons op per e-mail: info@lakenhal.nl of bel 071 516 5360.