Eervolle vermelding toegekend aan Mej. M.J. de Fremery, 1914

Anoniem (ontwerp)

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Document van dik papier met daarop een voorstelling van een staande vrouwenfiguur voor een poort. Zij houdt in haar ene hand een lier en in de andere een lauwerkrans. Aan haar voeten een zittende putto met een harp en verschillende bloemen. Op het document het opschrift: "Utrecht 1914 POPPENTENTOONSTELLING t/b. d. Ver. t. bestr. d. Tuberculose. Eervolle vermelding toegekend aan: Mejuffrouw M.J. de Fremery te 's-Gravenhage voor het Kabinetje met 70 pulletjes. De Jury: [vijf handtekeningen] het Bestuur: [handtekening] Presidente. [handtekening] Secretaresse." Linksonder het opschrift: Utrecht 21 April 1914", hieronder de signatuur.

Object

Titel
Eervolle vermelding toegekend aan Mej. M.J. de Fremery
Objectnaam
document
Inventarisnummer
10177
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Makers
Anoniem (ontwerp)
Joh. A. Moesman (lithografie)
Datering
1914
Signatuur
linksonder: Lith. Joh. A. Moesman
Materiaal
papier
Techniek
litho
Afmetingen
Algemeen: 50 x 32,6cm (500 x 326mm)

Onderwerp

Voorstelling
personificatie, putto, vrouw

Verwerving

Datum
1942
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan