Plakboek met praktijkopgaven gemaakt door Simon de Graaf, begin jaren '60 20ste eeuw

Simon de Graaf

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Plakboek met praktijkopgaven uit de vakopleiding voor de zetter van Simon de Graaf. Het album, dat in elkaar is gezet met behulp van een metalen ringband, bevat een grijze omslag met in het midden een etiket waarop is gedrukt "Opgaven met uitwerkingen, Simon de Graaf". Het binnenwerk bestaat uit ongenummerde pagina's met oefeneningen op oranje kaartjes, genummerd van 1 tot en met 100, met daarbij geplakt de uitwerkingen. Het album bevat onder andere adreskaartjes, dagbladadvertenties, briefpapier, folders, jubileumadvertenties en etiketten. Achterin het plakboek zitten meerdere losse pagina's, tevens met opdrachten en oefeningen, en losse kaartjes, briefjes en vellen papier.

Object

Titel
Plakboek met praktijkopgaven gemaakt door Simon de Graaf
Objectnaam
album
Inventarisnummer
10763
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Simon de Graaf (maker)
Datering
begin jaren '60 20ste eeuw
Materialen
inkt, papier, metaal, karton
Technieken
gedrukt, geplakt
Afmetingen
Algemeen: 34 x 24,7 x 3cm (340 x 247 x 30mm)

Verwerving

Datum
2007
Wijze van verwerving
Geschenk
Met dank aan
Geschenk 2007
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan