Adreskaart van Alexandre Raveneau, 1678

Alexander de Raveneaux

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Adreskaart van Alexandre Raveneau. Op papier, binnen krul-kader, de gedrukte tekst "A LA IUSTICE. Alexandre Ravenau. Marchand rue de la Champverrerie a l'enseigne de la Iustice. Vend toute sorte de beaux Rubans d'or & d'argent figure & et non-figure de toutes l'argeurs, des Rubans, Satins & Tafetas doubles de couleur de feu, & vrays Ponceau d'Angleterre, & generalement toute forte de Crespe crespe de toutes largeurs, Tresse ronde & platte de toutes facons, de grands Rubans de l'Ordre tabize & a la Chine des petits & grands faconnez des plus a la mode. Coiffe de gaze brodee, & Mulle en Broderie d'or, d'argent & de soye. a Paris 1678."

Object

Titel
Adreskaart van Alexandre Raveneau
Objectnamen
visitekaartje, reclamemateriaal
Inventarisnummer
1710.1
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Alexander de Raveneaux (maker)
Datering
1678
Materialen
papier, inkt
Techniek
gedrukt
Afmetingen
Algemeen: 22 x 29cm (220 x 290mm)

Verwerving

Wijze van verwerving
(not assigned)
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan