Getuigschrift voor behalen prijspenning van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen, 12 augustus 1851

Anoniem

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Getuigschrift voor de zilveren medaille ter dank voor het redden van een vrouw door Jan Hendrik Timp, gegeven door de Maatschappij tot Nut van het Algemeen. Bovenaan het getuigschrift staat de medaille afgebeeld, aan beide zijden te zien. Hieronder staat de naam van de maatschappij met daaronder een tekst (deels gedrukt en deels geschreven) waarin de naam van de vereerde wordt genoemd en wat hij heeft gedaan om de zilveren medaille te verdienen. Linksonder staat de plaats en datum "Amsterdam, 12 Augustus 1851" en rechtsonder de handtekeningen van de voorzitter en de secretaris van de maatschappij. Het getuigschrift staat op bruin papier.

Object

Titel
Getuigschrift voor behalen prijspenning van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen
Objectnaam
oorkonde
Inventarisnummer
3959.2
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

ja

Vervaardiging

Maker
Anoniem
Datering
12 augustus 1851
Materialen
papier, inkt
Technieken
gedrukt, geschreven
Afmetingen
Algemeen: 34,4 x 38cm (344 x 380mm)

Verwerving

Datum
1932
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan