Kokopilau IV, 1991

Allart Lakke

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Tekening op papier met de voorstelling van twee onder elkaar geplaatste figuren. Het bovenste figuur, afgebeeld met zwarte lijnen, bestaat uit de voorzijde van een varken en de voorzijde van een rennende man. In zijn hand houdt hij een brandende vakkel, in het blauw getekend. Varken en man zijn gescheiden met een vertikale potloodlijn. Het onderste figuur, teveens afgebeeld met zwarte lijnen, bestaat uit de achterzijde van een rennende man, rood van kleur, en de voorzijde van een varken, roze van kleur. Rechtsonder signatuur en datum. In een houten lijst, met bruine passe-partout achter glas.

Object

Titel
Kokopilau IV
Objectnaam
tekening
Inventarisnummer
S 5505
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Allart Lakke
Datering
1991
Signatuur
voorzijde, rechtsonder: All ' 91
Materialen
hout, glas, papier, potlood, inkt
Techniek
getekend
Afmetingen
Met lijst: 41 x 34 x 1,6cm (410 x 340 x 16mm)

Onderwerp

Voorstelling
man, varken

Verwerving

Datum
2006
Wijze van verwerving
Overdracht
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan