Lichtreclame voor conserven van L.E. Nieuwenhuizen, 1965

Anoniem

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Lichtreclame in de vorm van twee op hun kant, met de randen tegen elkaar geplaatste plexiglazen schalen, gevat met een rubberen rand in een metalen ring die aan een bevestigingstuk vast zit. De glazen schalen zijn beide het zelfde: rood van kleur, met in het midden een zwart omrand, geel wapenschild met de gekruiste Leidse sleutels in het zwart erop, en in witte letters boven het schild SLEUTELS en eronder CONSERVEN. Aan één zijde is ooit een nieuwe schaal gemaakt. De zijde met de oude schaal vertoont verbleekte plekken in het rood.

Object

Titel
Lichtreclame voor conserven van L.E. Nieuwenhuizen
Objectnamen
reclamebord, uithangteken, lichtreclame
Inventarisnummer
10623
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Anoniem (maker)
Datering
1965
Materialen
metaal, plexiglas, rubber
Afmetingen
Algemeen: 81,5 x 100 x 20cm (815 x 1000 x 200mm)

Verwerving

Datum
2005
Wijze van verwerving
Geschenk
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan