Platina plaat van de Zangeres zonder Naam, 1970

Anoniem

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Platina plaat van de Zangeres zonder Naam, ter gelegenheid het 12 ½-jarig jubileum van de Zangeres zonder Naam. Op de plaat zit in het midden een sticker met "Ter herinnering aan het 12 ½ jarig jubileum als plaat-artiste van de Zangeres zonder Naam" met de datum "25.8.1970" en in het midden "Telstar - favoriet". Langs de rand staat "Rights of the manufacturer and of the owner of the recorded work are reserverd. Unauthorised public performance broadcasting and copying of this record prohibited" en "Made in Holland". Op de achterzijde zit een ophanghaakje. De plaat zit in een goudkleurige lijst, en achter glas.

Object

Titel
Platina plaat van de Zangeres zonder Naam
Objectnaam
grammofoonplaat
Inventarisnummer
9398
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Anoniem (maker)
Datering
1970
Materialen
glas, platina, kunststof
Afmetingen
Algemeen: 41 x 46 x 3cm (410 x 460 x 30mm)

Verwerving

Datum
2000
Wijze van verwerving
Geschenk
Met dank aan
Schenking erven Mary Servaes-Beij, 2000
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan