Voyage V, 1982

Trees Klijn

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Afdruk in kleur van een ets met een afbeelding van een zwembad met daarin een zwarte figuur en linksonder een varken met een rode neus. Boven in beeld een horzontale lijn met een verdeling en cijfers van 1 tot 6. Boven de afdruk, links, in potlood vijf regels tekst: "I am content now take the dead leaves from you lips I long for simple actions I want to remember you precisely the air must be stronger than memory". Rechtsboven in potlood "2/10", de titel, signatuur en datering. In een aluminiumlijst, op een wit karton en achter glas.

Object

Titel
Voyage V
Objectnaam
ets
Inventarisnummer
S 3859.2
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Trees Klijn
Datering
1982
Signatuur
voorzijde, rechtsboven: Trees Klijn 82
Materialen
glas, hout, papier, inkt
Techniek
gedrukt
Afmetingen
Drager: 77 x 57cm (770 x 570mm)
Met lijst: 81,3 x 61,3 x 2,5cm (813 x 613 x 25mm)

Verwerving

Datum
1983
Wijze van verwerving
Gemeenteaankoop
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan