Vierde krant, 1999

Thom Geraedts

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Drie vellen in de lengte gevouwen en voorzien van een wikkel. De krant bestaat uit een rood voorblad, met een witte rand aan de bovenzijde, pagina 2 is roze met een witte baan aan de onderzijde, pagina 3 is creme met twee zwarte stippen, pagina 4 lichtroze met een creme rand aan de onderzijde en een witte zigzag over het hele vel, pagina 5 is wit met een dun grijs kruis en het achterblad is geel met een lichtgele geometrische figuur in het midden. Onderaan getypt gesigneerd en gedateerd en "oplage 35 exemplaren". Op de wikkel in rode typletters: "Sted. museum de Lakenhal" en langs de rand de tekst: "Voor informatie zie binnenkant wikkel". Aan de binnenkant van de wikkel: "Wilt u een volgende uitgave ontvangen stort dan spoedig f 20.00 op giro 4014531 O.v.v. "krant" "van deze oplage zijn nog exemplaren voorradig Nabestellen is mogelijk" en "Thom Gearaedts, Plantsoen 99e, 2311 KL Leiden". Tevens een tekening van alle zes de pagina's, met een kleuraanduiding en de vlakverdeling.

Object

Titel
Vierde krant
Objectnaam
zeefdruk
Inventarisnummer
S 5193
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Thom Geraedts (maker)
Datering
1999
Signatuur
achterzijde middenonder: THOM GERAEDTS 1999
Materialen
papier, inkt
Techniek
gedrukt
Afmetingen
Dichtgevouwen met wikkel: 54,5 x 20,5cm (545 x 205mm)
Opengevouwen: 54,5 x 80,8cm (545 x 808mm)

Verwerving

Datum
2001
Wijze van verwerving
Aankoop
Met dank aan
Aangekocht met subsidie van de Provincie Zuid-Holland.
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan