Home
activiteit

HET OPEN ATELIER

Iedere zondag van 13.00 tot 16.00 uur

Heb je zin om je creativiteit een boost te geven? Kom dan op zondagen van 13.00 tot 16.00 uur naar ons Open Atelier!

Nu in het Open Atelier:

Vloeiende vormen

Hoe begin je met het maken van een kunstwerk? Je kunt héél goed naar de wereld om je heen kijken, en wat je ziet gebruiken als inspiratiebron. Maar je kunt ook werken vanuit je gevoel, op basis van ingevingen en toeval. In dat geval kun je zelfs kunst maken met je ogen dicht. Door het te laten stromen, en soms even in te grijpen waar nodig, ontstaat het kunstwerk eigenlijk vanzelf.

In het Open Atelier gaan we tijdens Imagine Intuition aan de slag met een techniek die het beste resultaat geeft als je lekker durft te experimenteren: marmeren. Met scheerschuim, ecoline en knikkers maak je onder begeleiding van een professionele workshopdocent op een intuïtieve manier de mooiste creaties. We zijn héél benieuwd naar het eindresultaat!

Praktische informatie:

Let op: op zondag 25 december en zondag 1 januari is het museum gesloten. Tijdens de kerstvakantie kun je op de volgende dagen in het Open Atelier terecht: zaterdag 24 december, zaterdag 31 december, woensdag 4 januari en zondag 8 januari. Heel graag tot dan!

Data: elke zondag
Tijd: doorlopend van 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Atelier
Prijs: gratis met een geldig entreebewijs
Aanmelden: niet nodig, loop lekker binnen en schuif aan

Thuisatelier

Liever thuis aan de slag? In het Thuisatelier staan heel veel opdrachten voor je klaar. Om gezellig samen te doen of lekker alleen, om met papier en potlood te werken of juist met spullen uit de keuken. Bekijk de opdrachten en maak bijvoorbeeld je eigen optische illusie.