Statuen II, 1988

Anja de Jong

Multimedia

Afbeeldingen van dit object mogen niet worden gedownload. Het auteursrecht van dit object berust niet bij Museum De Lakenhal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Foto van gipsen beelden in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. Op de foto zijn meerdere gipsen beelden van mannen en vrouwen afgebeeld, waarvan enkele borstbeelden, staande beelden en liggende beelden. Bij veel beelden missen ledematen als neuzen, oren, armen, handen, benen en voeten. De beelden zijn in een interieur van het museum afgebeeld met op de achterzijde rechts een venster met radiator. Aan het plafond hangt een lamp. Op de passe-partout gesigneerd en genummerd. In een witgeverfde metalen lijst, met passe-partout achter glas.

Object

Titel
Statuen II
Objectnaam
foto
Inventarisnummer
S 4560
Publiek domein

Publiek domein is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat werken niet langer onder de bescherming van het auteursrecht en aanverwante rechten vallen. Dit is het geval als de maker minstens 70 jaar dood is. Er is dan geen rechthebbende en om de werken te gebruiken is geen toestemming nodig.

nee

Vervaardiging

Maker
Anja de Jong (maker)
Datering
1988
Signatuur
voorzijde, passepartout, langs onderrand foto: '88 Anja de Jong 1/25
Materialen
metaal, glas, zwart/wit foto
Techniek
fotografie
Afmetingen
Dagmaat: 31,5 x 26,5cm (315 x 265mm)
Met lijst: 51,5 x 51,5 x 2cm (515 x 515 x 20mm)

Onderwerp

Voorstelling
museum, man, vrouw, borstbeeld, interieur
Topografie
leiden

Verwerving

Datum
2006
Wijze van verwerving
Overdracht
Vragen?
collectie@lakenhal.nl
Nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan